Rap tempo De 5e dimensie is steeds meer een tastbare realiteit. Het gaat nu in rap tempo voor mensen die resoneren op deze trilling.  Hierdoor kunnen wensen en verlangens sneller dan ooit jouw realiteit worden, daarover zometeen meer. Een voorbeeld bij mij
Lees verder

Edelsteentherapeut aan het woord:
Edelsteentherapie is een uitstekende manier om op alternatieve wijze diepgaand en effectief te werken aan ontspanning, ondersteuning bij ziekte en mentale klachten. Edelsteentherapie is weldadig voor lichaam, ziel en geest.

Herken je dat je telkens dezelfde argumenten gebruikt in ruzies met je partner, collega, kinderen?
Herken je dat je telkens weer in dezelfde situatie(s) terechtkomt waarbij hetzelfde gevoel van boosheid, verdriet, weerstand of eenzaamheid naar boven komt?
Merk je dat je telkens een besluit neemt om het de volgende keer anders te doen, het de volgende keer anders aan te pakken, maar dat het niet lukt, welke weg of methode je ook kiest?
Je komt keer op keer op hetzelfde punt uit. Frustrerend!

Het bewustzijnsveld van de kabouters heeft een aantal kenmerkende eigenschappen. Op plekken waar het gemakkelijk stroomt maakt het blij en opgewekt. Maakt het hoofd rustig en helder en geeft een frisse blik op de zaken. Je zintuigen worden scherper en multidimensionaler waardoor je alles

Als gezin creëer je samen een energie veld. Dit gezinsveld ontstaat door de input die elk gezinslid levert in de vorm van gedachten, meningen, gedragingen, houding en karmisch verleden. Dit veld verandert daardoor ook continu. Als de energie in harmonie is,

Je kent vast de grillen van je innerlijk kind. Je innerlijk kind is boos of teleurgesteld. Als volwassene kun je dan gaan duwen, trekken en afstoten in relaties. Keer op keer in dezelfde herhalingslus terechtkomen.

Een hart van steen wordt doorgaans niet als positief beschouwd. Maar in dit artikel breng ik daar verandering in!

Moeder aarde heeft een hart van steen. Nee ze is niet ongevoelig. Haar kern is een enorme solide bol met een doorsnee van circa 1200 km. Dit kristal is haar fysiek en geestelijk hart en ligt aan de basis van elke levensvorm op aarde.