Healing en reading

“Na mijn persoonlijke healing kon ik mezelf beter uiten, meer vanuit mijn gevoel en met liefde.” 

“Ik vind Jordy als healer heel oprecht en zuiver, ben er erg blij mee.”

 


Thuis een healing-reading sessie? 

Kun je niet naar de praktijk komen, dan kun je ook prima gebruik maken van de mogelijkheid om een consult middels telefoon of Skype te doen. Meer info over thuis een healing-reading ontvangen.

 


 

Edelsteen chakra healing 

healing met edelstenen

Een healing met Bron-geactiveerde edelstenen is heel bijzonder en kan ontzettend veel voor je doen. Zowel voor spirituele groei en ontwikkeling en heling, alsook ter ondersteuning bij fysieke klachten, ontspanning en aarding.

Heerlijk om te ontvangen en geweldig om te ervaren.
Meer info

 


 

Persoonlijke healing-reading sessie lotus, hartchakra, genezend 

Voor vragen over dieper aarden en met (hoog)gevoeligheid omgaan.
Om bewust en vanuit het gevoel, de buik, ziel en essentie te leven in o.a. relaties, werk en gezin. Maar ook healing voor het (gekwetste) innerlijk kind of belaste chakra’s.
Meer info


 

Huishealing, zuivering en activatie
Huis healing en zuivering, entiteiten, aardstralen

Huizen zijn vaak energetisch belast. Daardoor is er meer negatieve energie, ruzie, voelt de sfeer niet altijd fijn, wordt er slecht geslapen of heb je niet echt een thuis gevoel.

Er speelt vaak veel meer mee dan alleen aardstralen, electronische belasting of entiteiten.
Meer info

 


 

Afspraak maken, vragen en tarieven

Om een afspraak te maken of voor vragen, klik hier
Voor de tarievenlijst, klik hier


 

Werkwijze lotus, hartchakra, genezend

Reading
Tijdens de reading wordt tot op de meest subtiele bewustzijnslagen afgestemd waaruit je bestaat. Elke laag (chakra’s, zielsdelen, auralagen, lichtlichamen) bevat waardevolle informatie over jou. Deze informatie is vaak ver weggestopt onder je persoonlijkheid, emoties, blokkades en de ruis van het vele denken. Deze informatie wordt met je gedeeld zodat je veel meer over jezelf en je prachtige ware natuur komt te weten en de verbinding met je essentie(kwaliteiten) kan herstellen.   

Healing
Door de diepe aarde verbinding en zuivere afstemming op de Bron energie van de Lichtwereld ontstaan tijdens de sessies prachtige healingsvelden. Diverse liefdevolle en wijze licht- en natuurwezens verschijnen en doen mee voor jouw hoogste goed op zowel spiritueel als fysiek vlak. Doordat ik tijdens de sessies als kanaal verbonden ben met universele healing- en meesterschapsvelden komt de energie voor jou schoon en ego-loos binnen.

Coaching
De coaching die je krijgt is duidelijk, praktisch en precies op jou afgestemd. Hierdoor krijg je de tools aangereikt om wat je hebt opgehaald en ervaren tijdens de sessies zelf in de praktijk te brengen en daardoor je leven écht anders aan te pakken.    


 

Nog meer mogelijkheden:

Gaia healing

Healing-reading voor gezinnen

Healing traject