Healing en reading

“Na mijn persoonlijke healing kon ik mezelf beter uiten, meer vanuit mijn gevoel en met liefde.” 

“Ik vind Jordy als healer heel oprecht en zuiver, ben er erg blij mee.”

 


Thuis een healing/reading sessie? 

Kun je niet naar de praktijk komen, dan kun je ook prima gebruik maken van de mogelijkheid om een consult middels telefoon of Skype te doen. Meer info over thuis een healing ontvangen.


Werkwijze lotus, hartchakra, genezend

Reading
Tijdens de reading wordt tot op de meest subtiele bewustzijnslagen afgestemd waaruit je bestaat. Elke laag (chakra’s, zielsdelen, auralagen, lichtlichamen) bevat waardevolle informatie over jou. Deze informatie is vaak ver weggestopt onder je persoonlijkheid, emoties, blokkades en de ruis van het vele denken. Deze informatie wordt met je gedeeld zodat je veel meer over jezelf en je prachtige ware natuur komt te weten en de verbinding met je essentie(kwaliteiten) kan herstellen.   

Healing
Door de diepe aarde verbinding en zuivere afstemming op de Bron energie van de Lichtwereld ontstaan tijdens de sessies prachtige healingsvelden. Diverse liefdevolle en wijze licht- en natuurwezens verschijnen en doen mee voor jouw hoogste goed op zowel spiritueel als fysiek vlak. Doordat ik tijdens de sessies als kanaal verbonden ben met universele healing- en meesterschapsvelden komt de energie voor jou schoon en ego-loos binnen.

Coaching
De coaching die je krijgt is duidelijk, praktisch en precies op jou afgestemd. Hierdoor krijg je de tools aangereikt om wat je hebt opgehaald en ervaren tijdens de sessies zelf in de praktijk te brengen en daardoor je leven écht anders aan te pakken.    


Master healing trajecten ontwaken, spiritueel

Voor diepgaande heling en transformatie. Werkelijk het roer omgooien. Een traject van 7 master healing, reading en coaching sessies in een voordelig pakket met ruim 15% korting. Keuze uit 6 trajecten.
Meer info


Master healing/reading sessie lotus, hartchakra, genezend 

Voor vragen over dieper aarden en met (hoog)gevoeligheid omgaan.
Om bewust en vanuit het gevoel, de buik, ziel en essentie te leven in o.a. relaties, werk of gezin. Maar ook healing voor het (gekwetste) innerlijk kind of belaste chakra’s.
Meer info

 


Gaia natuurelementen healing aarde, water, lucht vuur healing

Een prachtige healing met Gaia en de natuurwezens vol magie, wijsheid, liefde en levensenergie.
De healing is bijzonder geschikt voor spirituele groei en ontwikkeling alsook voor heling en ondersteuning van fysieke klachten.
Meer info


Huishealing, zuivering en activatie
Huis healing en zuivering, entiteiten, aardstralen

Huizen zijn vaak energetisch belast. Daardoor is er meer negatieve energie, ruzie, voelt de sfeer niet altijd fijn, wordt er slecht geslapen of heb je niet echt een thuis gevoel.

Er speelt vaak veel meer mee dan alleen aardstralen, electronische belasting of entiteiten.
Meer info


Healing voor gezinnen

Meer begrip, verbondenheid en liefde. Een gezinsreading en healing geeft veel duidelijkheid over de (karmische) relatie tussen gezinsleden.

Waarom is er (zo vaak) strijd? Wat kan ik mijn kinderen leren/meegeven? Met welke zielekwaliteiten zijn mijn kinderen naar de aarde gekomen en hoe kan ik ze ondersteunen.
Meer info


Edelsteen chakralegging 

healing met edelstenen

Een healing met Bron-geactiveerde edelstenen is heel bijzonder en kan ontzettend veel voor je doen. Zowel voor spirituele groei en ontwikkeling en heling, alsook ter ondersteuning bij fysieke klachten, ontspanning en aarding.

Heerlijk om te ontvangen en geweldig om te ervaren.
Meer info

 


Kort consult

Heb je een aantal korte vragen, heb je even een steuntje in de rug nodig of behoefte aan een korte healing? Dan is het kort consult een goede optie voor jou. Een kort consult duurt circa 30 minuten.


Afspraak maken, vragen en tarieven

Om een afspraak te maken of voor vragen, klik hier
Voor de tarievenlijst, klik hier