Edelsteentherapie en therapeut

Edelsteentherapie is een uitstekende manier om op alternatieve wijze diepgaand en effectief te werken aan ontspanning, ondersteuning bij ziekte en mentale klachten. Edelsteentherapie is weldadig voor lichaam, ziel en geest.
chakralegging amethist

Ook zijn edelstenen en edelsteentherapie uitermate geschikt voor het versnellen en verdiepen van je spirituele groei en ontwikkeling. Als opgeleid en ervaren edelsteentherapeut kies ik doormiddel van heldervoelen en helderzien de juiste edelstenen voor jou uit. Het is dus nooit zo dat bij elke klacht of onderwerp dezelfde edelsteen hoort. Het is echt maatwerk. Ieder mens en iedere klacht reageert anders op edelstenen.

Lees het hele artikel hier op de site: edelsteentherapie en therapeut 

 

 

One Thought to “Edelsteentherapie en therapeut”

  1. […] clindamicina topical[…]

    clindamicina topical

Comments are closed.