Spanning uit mijn lijf eindelijk weg

De edelsteenlegging heeft heel goed doorgewerkt! Enorm bedankt! De verkrampingen in mijn lijf zijn blijvend weg. Weer een stap gezet dus. Daar ben ik heel blij mee!

Hartelijke groeten Anna


 

Meer rust en warmte, veel vrijer en blij

Hoi Jordy,
Ik heb jouw healingen als heel goed ervaren.
De Bron-elixer gebruik ik nu nog steeds.
In het begin voelde ik dat ik beter geaard werd, dus ook mijn emoties beter voelde, dus die kwamen wel los.
Ik voel me nu lichter en dicht bij mezelf door de elixer, heel fijn.

Ik werd ontzettend blij van de huishealing en het was echt voelbaar in ons huis daarna.
Meer rust, warmte, heel fijn, voelde me veel vrijer en blij!

Na mijn persoonlijke healing kon ik mezelf beter uiten ,meer vanuit mijn gevoel met liefde.

Ik vind Jordy als healer erg oprecht en zuiver, erg blij mee.

Sandra


Zoveel meer kracht en zingeving

Je healing heeft me diep geraakt. Ik ervaar een nieuwe kracht in me. Ook heb ik weer meer richting gekregen, ik voel weer zingeving, dat is lang geleden. 

K.


Diepgaande ervaring

De edelsteenlegging wat Jordy mij gaf was een enorm diepgaande ervaring waarbij ik mijn meest zuivere wezen en uitlijning heb ervaren. Ook nog na de healing bleef dit.

De readings van Jordy geven mij altijd informatie die interessante inzichten brengen waardoor nieuwe bewustzijnsniveau zich aandient.

Ik ervaar Jordy als een fijne satsanggever en door zijn balans van mannelijk vrouwelijke energie en veld van enorme liefde ontspant mijn wezen en opent zich optimaal voor wat er op dat moment mag gebeuren.

Dankjewel Jordy!

Edit


Veel luchtigheid, speelsheid en ruimte

‘De manier waarop je de healing-reading deed heeft echt indruk op me gemaakt! Zo krachtig en to the point. Ook de klanken die je maakte ontroerden mij zeer. Wat ik ook fijn vond is je uitleg dat het voor de ziel niet uitmaakt wie wat wanneer doet. Natuurlijk weet ik dat en heb ik dat vaker gehoord, maar je vertelde het op zo’n manier, zo ‘echt en doorleefd’, dat het leek alsof je er voor mij een nieuwe dimensie aan gaf. Ik voelde dat het dus écht niet uitmaakt! Het geeft mij veel luchtigheid, ruimte en speelsheid. Ik vermoed dat ik vaak even terug zal gaan naar de manier waarop je dat zei, om er weer even contact mee te maken.’

Yvonne


Echt heel blij

Lieve Jordy,

‘Echt super bedankt voor de geweldige huishealing!
De energie stroomt beter, de blokkades zijn weggehaald en de trilling is verhoogt. Hopelijk ga ik vanaf nu niet zo meer die zwaarte in.
Wat echt een leuke verassing was, is dat de oorspronkelijke energie van het huis nu ook is hersteld en dat het thema die het huis heeft (basischakra) gaat bijdragen aan mijn groei en dat het daarom ook niet voor niets is dat ik daar woon.
En ook nog een witte blauwe straal gekregen vanuit het universum die mijn essentie gaat bekrachtigen in mijn huis om mijn waarheid te spreken en te leven.
Ik ben er echt heel blij mee :)’

Veel liefs Sabine


Voelde vertrouwd en heerlijk ontspannen

Hoi Jordy,

Mijn complimenten voor je coaching. Heel fijn hoe je de dingen zo helder uitlegt, zodat het ook voor mensen die nog veel in hun hoofd zitten en nog niet zo goed bij hun gevoel kunnen het ook snappen. Je healing vond ik ook professioneel, het voelde vertrouwd en ik was heerlijk ontspannen.

Claudia


Heel ontroerend

Onze slaapkamer is de avond na de healing direct een stuk droger geworden, het klamme, nattige dat we voorheen altijd ervaarden is weg. Heel bijzonder! Ook de entiteit die ik altijd duidelijk kon zien, begint weg te vagen, precies zoals je zei.
Wat ik heel ontroerend vond aan de sessie was het moment waarop de natuur energieën werden betrokken bij de healing en dat er zelfs een deva intrek heeft genomen op onze zolder! Weg met de oude zware energie en welkom nieuwe energie.

Bedankt Jordy!