Nuchterheid en humor

Hoge zuivere afstemming in combinatie met Noordelijke nuchterheid en een vleugje humor, dat kun je van mij verwachten. Ik ben getrouwd met Diana en vader van 2 jongens.

Wat ik het liefst doe: ieder mens de mogelijkheid geven om zijn ware wezen te leren kennen en vanuit die gevulde, vreugdevolle, verbonden en bezielde staat te leven.

 

Simpel en doeltreffend

Ik werk niet met ingewikkelde theorieën, jarenlange meditaties of yoga. Simpel maar diepgaand en doeltreffend, zodat iedereen, van beginner tot gevorderde, voelt en leert hoe je in contact komt met de onuitputtelijke (magische) Bron in jou en hoe je dit toepast in je dagelijks leven.

Elixer, tinctuur tree of life

Specialisatie

Ik ben gespecialiseerd in het voelen, waarnemen en vertalen van multidimensionale energieën van mensen, edelstenen, moeder aarde, natuur(wezens) en de Lichtwereld.

 

ede;stenen en mineralen reinigen

Ervaring

Mijn expertise en ervaring heb ik opgedaan door te werken als Healer, docent en edelsteentherapeut bij een groot internationaal spiritueel centrum en woon-werkgemeenschap voor ‘zelfrealisatie en de nieuwe aarde’. 

Daar heb ik honderden cliënten begeleidt, healing, reading en coaching gegeven op hun pad van heelwording, en zelfrealisatie. Ook heb ik cliënten begeleidt tijdens hun opleidingen voor aardehealer, natuurcoach en edelsteentherapeut.

 

madelief, deva

 

 

Channelen van liefde en energie

Ik werk met krachtige energieën die ik als kanaal doorgeef (channelen). De prachtige energieën van Moeder Aarde, Lichtmeesters, engelen, natuurwezens en edelstenen werken vaak door mij heen.

Door in afstemming energie te channelen dat precies bij jou past ontstaan hele mooie, liefdevolle en tranformerende healingsvelden. Hierdoor kom je in contact met je ware wezen en de onvoorwaardelijkheid in jou. Dat is pas echte vrijheid en rijkdom!

 

Klantervaringen

Lees hier wat cliënten hun ervaringen zijn met healingpraktijk Jordy.

 

Afspraak maken, vragen en tarieven

Om een afspraak te maken of voor vragen, klik hier
Voor tarieven, klik hier