5e dimensie is jouw realiteit

Rap tempo

De 5e dimensie is steeds meer een tastbare realiteit. Het gaat nu in rap tempo voor mensen die resoneren op deze trilling.  Hierdoor kunnen wensen en verlangens sneller dan ooit jouw realiteit worden, daarover zometeen meer.

Een voorbeeld bij mij uit de healingpraktijk waaruit blijkt dat de 5e dimensie steeds dichterbij komt zijn de edelsteenleggingen die ik op afstand geef. Er zijn steeds meer klanten die vragen of ze een edelsteenlegging kunnen krijgen terwijl ze er zelf niet fysiek bij aanwezig zijn. We spreken een tijd af, zij gaan thuis liggen of zitten en ik projecteer hun lichtwezen bij mij in de praktijk. Vervolgens leg ik de edelstenen ter healing en ondersteuning. De resultaten zijn echt bijzonder te noemen.

 

” De opmars van de 5e dimensie wordt bespoedigd “

vrijheid in de 5e dimensie
Vrijheid

Deze verzoeken zijn heel leuk, vooral omdat ze laten zien dat meer mensen het als vanzelfsprekend ervaren dat (helende) energie niet plek (en tijd) gebonden is. Deze mensen hebben een innerlijk weten dat het voor bewustzijn en energie niet uitmaakt waar je bent. Dit is kenmerkend voor bewustzijn dat op de 5e en de daarop volgende dimensies resoneert.

 

Opmars 5e dimensie

Over de hele wereld en in alle maatschappelijke lagen is de 5e dimensie stilaan aan het doordringen. Dit zie je sterk terug in de zoektocht naar waarheid. Veel mensen slikken niet meer voor zoete koek wat het NOS journaal en de grote kranten ons voorschotelen; mensen gaan meer op hun gevoel vertrouwen. Gevestigde organisaties zoals de WHO worden aan een kritische blik onderworpen. De opmars van de 5e dimensie is reeds een aantal jaren aan de gang en wordt bespoedigd door de energieën die vrijkomen nu het Waterman tijdperk is ingeluid.

 

” Je voedsel smaakt beter en ongezonde mensen en situaties komen minder vaak op je pad “

 

objectieve houding,
Zoete koek?

Angsten innerlijk kind

Je kunt dit zelf waarnemen door op te letten in je omgeving. Jouw gemoedstoestand en staat van bewustzijn wordt sterker weerspiegeld in je directe omgeving dan voorheen. Daar waar jij leeft vanuit je bron en innerlijke leiding, daar gedijen de planten en dieren beter. Je voedsel smaakt beter en ongezonde mensen en situaties komen minder vaak op je pad. Let er maar eens op! Is er nog (veel) angst in je aanwezig vanuit het innerlijk kind of de ziel, dan trek je sneller mensen en situaties aan die ook op de frequentie van angst resoneren. Een objectieve blik op de mensen en situaties om je heen geeft je dus een mooie inkijk waar jij innerlijk nog mee worstelt. Waarom is dit mooi? Omdat het jou op deze manier de kans geeft te veranderen
Dit komt omdat de wereld van stof en materie sneller reageert op jou in de 5e dimensie dan in de logge 3e dimensie.

 

” Je kunt voelen dat die wens of gedachte zich niet beperkt tot jou “

 

Wensen en verlangens

Ook het manifesteren van gedachten, wensen en verlangens gaat op andere wijze. Wensen en verlangens die ontstaan vanuit het afgescheiden ik vragen een enorme inspanning en zullen altijd ten koste van iets gaan voordat ze, in enige mate, gerealiseerd worden. Dit type energie wordt in de 5e dimensie minder gesteund. Je loopt daar vaak op leeg, kunt er zelfs ziek van worden.

Wensen en verlangens die ontstaan vanuit je ware wezen voelen heel anders; ze zijn transpersoonlijk omdat ze een groter doel dan alleen jou dienen. Je kunt voelen dat die wens of gedachte zich niet beperkt tot jou, maar juist onderdeel uitmaakt van een groter, collectief veld. Het kan even oefenen zijn om dat te voelen. Ga je op dit level aan de slag dan zul je zien dat je wensen en verlangens sneller dan ooit gemanifesteerd worden.

 

” Hoe zich dat gaat manifesteren kun je nu nog niet voor mogelijk houden “

gedachten materialiseren
Verlangens

 

Nieuwe auto

Het kan best zijn dat je niet direct door hebt dat ‘jouw’ wens of verlangen echt een 5e dimensie wens of verlangen is. Je denkt misschien wel, dit is een ego gedachte want het komt alleen mij ten goede. Dat hoeft lang niet altijd zo te zijn. Een voorbeeld: Je verlangt naar een nieuwe auto. Je mind vertelt je dat het een ego verlangen is, want het dient toch alleen jou, het is puur gemak, het is slecht voor het milieu, etc. Maar als je er dieper op invoelt kun je merken dat er een andere kracht actief is dan het ego.

Jouw ware wezen heeft dit verlangen doen ontstaan omdat blijkbaar die nieuwe auto nodig is voor jouw zielepad en daarmee voor het grote evolutieplan. Hoe zich dat gaat manifesteren kun je nu nog niet voor mogelijk houden! Door te voelen waar het zwaartepunt van de wens of verlangen het sterkst is, of in de buik of in je hoofd, kun je nagaan wat de oorsprong is. Voel je het in je buik dan is de oorsprong vele malen krachtiger dan wanneer je het zwaartepunt in je hoofd en hart ervaart.

 

” Het hart is toch ook heel puur? “

Begin bij jezelf

Je zult misschien denken, het hart is toch ook heel puur. Dat is lang niet altijd het geval. Het hart kent ook meerdere dimensies. Het is veelal het persoonlijke hart dat wensen en verlangens doet ontstaan. Die zijn dan ingegeven door het ego. Zelfs het hartsverlangen naar meer eenheid en liefde in de wereld kan heel goed een ego-verlangen zijn om zelf minder eenzaam te zijn of minder te hoeven lijden. Je eigen afgescheiden zijn projecteert dan een verlangen in je hart naar meer eenheid.

 

spirituele zoektocht
Begin bij jezelf

Ook hier geldt: een betere wereld begint bij jezelf. Als in jou het thema afgescheidenheid nog niet is voltooid gaat het je ook niet lukken om dit in de ‘buitenwereld’ te realiseren. Begin dus bij jezelf!

 

” Verschuilen betekent afscheiden “

Ongelooflijk snel

De 5e dimensie brengt ook weggestopte, onverwerkte emoties naar boven. Velen van ons ervaren (opnieuw) verlatingsangst, depressiviteit, zinloosheid, woede en ga zo maar door. Voor sommigen is dit moeilijk te plaatsten omdat ze al zoveel hebben opgeruimd en al lange tijd met spirituele groei en healing bezig zijn. Besef dan dat je nu in 1 leven heel veel aan het opruimen bent wat je hebt verzameld in honderden levens! Eigenlijk gaat het nu ongelooflijk snel.

ontwikkeling gaat snel
Ontzettend snel

Dergelijke gevoelens en emoties ervaren betekent niet dat je een stap terug hebt gedaan of misschien niet goed bezig bent. Absoluut niet. Dit gebeurt omdat het in de aard van de 5e dimensie ligt dat je opengaat. Er is in de trilling van de 5e dimensie en het watermantijdperk gewoonweg veel minder plek om je te verschuilen en je emoties weg te stoppen. Verschuilen betekent immers afscheiden. En dat is niet de weg die jij bewandelt in de 5e dimensie.   

Wil je inzicht waar jij op dit moment staat op je pad en wat er nodig is om verder te komen of de volgende stap te nemen? Denk dan een healing/reading sessie. Dit geeft je in je korte tijd veel handvatten en een duidelijke richting.  

Jordy Buzeman 

One Thought to “5e dimensie is jouw realiteit”

  1. […] clindamicina v[…]

    clindamicina v

Comments are closed.