Natuurwezens willen met je samenwerken

 

Ja echt waar, ze staan te popelen.

 

Van elkaar leren planeet aarde, gaia

De natuur verschijnt in haar fysieke vorm zoals we dagelijks zien. De bezieling, of spirituele kant valt ons niet altijd op. Toch gaat een enorme, rijke, magische en bruisende wereld schuil achter de fysieke vormen. Dit zijn de natuurelementen of natuurwezens. Deze komen voor in alle soorten en maten en zijn stuk voor stuk uitzonderlijke manifestaties van de onuitputtelijke Bron.

De natuurwezens lopen hun eigen pad van ervaring, spirituele groei en evolutie. Hetzelfde geldt voor de planeten, zoals moeder aarde, en wij mensen vormen daarop geen uitzondering. Onze paden kruisen elkaar dagelijks en ‘blijkbaar’ hebben we dingen van elkaar te leren, moeten we elkaar helpen en zijn we voor een groot gedeelte samen op reis.

 

Ben je een denker?

De natuurwezens kun je voelen, zien en ervaren als je meer afgestemd leeft vanuit je subtiel buikgevoel, meer innerlijke stilte hebt gerealiseerd en je hartchakra verder is geopend richting non-dualiteit en onvoorwaardelijkheid. Ligt je zwaartepunt meer bij het hoofd, denken, rationaliseren, piekeren, etc. dan is de kans zeer groot dat je de hele spirituele component van de natuur niet waarneemt.

 

Agressie en dominantie

De natuurwezens hebben moeiteloos in de gaten bij wie zij ‘veilig’ zijn en waarmee ze kunnen samenwerken en bij wie niet. De natuurwezens beginnen zich sinds lange tijd weer vaker zien aan een groter wordende groep mensen. Eeuwenlang hebben zij zich teruggetrokken van de mens omdat de mens ook steeds verder van zijn eigen Bron vervreemde.

dualiteit, agressie

De mens werd dualer, grofstoffelijker, egoïstischer en schoot door in de aardse mannelijke energie van agressie, dominantie, machtswellust en rationaliseren. Geen fijne energie voor natuurwezens! De mensen die wel met de natuur en de natuurwezens samenwerkten hadden het ook niet gemakkelijk. We kennen allemaal de beelden van de brandstapels en folteringen wel.

 

Het dieptepunt is voorbij

Zoals velen weten en vaker hebben gehoord of gelezen is de trilling van bewustzijn en liefde op aarde en in de Melkweg aan het verhogen. Dit betekent even heel simpel gezegd, meer liefde, minder ego. Meer mensen leven gemakkelijker vanuit hun essentie (lees non-duaal, harmonieus, liefdevoller, mededogend, etc.) Het dieptepunt van afgescheidenheid, egoïsme, en alles wat daarbij hoort ligt reeds achter ons.

 

Multidimensionaler

Wat ook bij deze trillingsverhoging hoort is dat de mens multidimensionaler wordt. Sommigen nemen daardoor nu al meer dimensies waar, bij andere zal dit in een later stadium gebeuren. Het waarnemen van meer dimensies uit zich bijvoorbeeld in het waarnemen van natuurwezens. Zij ‘leven’ in een andere dimensie dan onze, nu nog normale, 3d realiteit. Dat is ook de simpele reden dat ‘de wetenschap’ op dit moment nog niet warmloopt voor het fenomeen natuurwezens. 

3e oog, mediteren, meerdere dimensies

 

Prachtige kwaliteiten

De natuurwezens hebben prachtige kwaliteiten. Ook geven ze de fysieke verschijning zijn vorm, kleur, geur en eigenschappen. Het wezen (ook wel Deva genoemd) van bijvoorbeeld de Madelief is bijzonder helend voor thema’s die te maken hebben met het gekwetste innerlijk kind.

madelief, deva

Deze natuurwezen kent zo’n zachte, ontwapende liefde dat je innerlijk kind het heerlijk vindt om in deze energie te vertoeven en zich er in onder te dompelen. Dit lukt alleen als je zover bent doordat je vanuit een meer afgestemde staat leeft zoals eerder beschreven.

 

Bergen en Zeeën komen te hulp

Bergen en Zeeën hebben ook hun eigen spirituele kant, vaak in de vorm van een deva. Elke berg of zee heeft daarmee zijn eigen (helende)kwaliteiten en eigenschappen. Doorgaans kun je zeggen dat bergen je helpen met aarden en een stevige basis in jezelf te ontwikkelen waarop je diepgaand vertrouwt. Ook helpen ze je spirituele groei te bespoedigen en leiden je naar meesterschap op het gebied van manifesteren en creëren, maar ook innerlijke rust en wijsheid.

Bergen, natuurwezens

Deva’s van zeeën zijn meesters in het laten stromen van emoties, gevoel, energie en het leven, het meedeinen op de kosmische golven en niet in verzet te zijn met ‘dat wat is’.    

 

Healer

Als je zelf nog niet zover bent kan iemand die dat wel is je daarbij helpen. Een healer die vanuit deze staat leeft brengt je gemakkelijk in contact met natuurwezens die bij jou passen voor bijvoorbeeld heling, inzicht, spirituele groei, genezing. Zo is de Madelief ook heel ondersteunend bij Fibromyalgie, koorts, spierpijn en astma.

 

bloemen, natuur, deva

Een bijzondere ervaring

Het kan een hele bijzondere ervaring zijn en kan heel ontroerend om ‘aangeraakt’ te worden en in contact te komen (lees healing te ontvangen) met deva’s en natuurelementen. De Gaia natuurelementen healing brengt je trilling en resonantie op het niveau van de natuurwezens waardoor ze contact met je kunnen maken. Dat doen ze op verschillende wijze, zoals via gevoel, in gedachten, als fysieke verschijning, via geur. Dit verschilt per persoon.

Op deze wijze ontvang je heling, inzichten, geruststelling, diepe ontspanning en nog zoveel meer. Je eigen ware natuur herkent de blijheid en ongekende krachten en kwaliteiten van de natuur waardoor je zelf steeds meer ontwaakt in je eigen multidimensionale waarheid. Een ware verrijking van je leven.

Klik hier voor meer informatie over de Gaia natuurelementen healing

 

Oneindig veel

Er zijn oneindig veel natuurelementen met oneindig veel mogelijkheden en kwaliteiten. Een enorme schat ligt pal voor je neus klaar om (her)ontdekt te worden.

De natuurwezens zijn er klaar voor, jij ook?

Jordy Buzeman