Gaia
natuurelementen healing

aarde, water, lucht vuur healing

Gezondheid, passie en joy

De unieke Gaia natuurelementen healing met de natuurwezens en Gaia is heel bijzonder om te ervaren. Er wordt gewerkt met prachtige natuurenergie die precies op jou is afgestemd. De healing activeert jouw sprankelende ware natuur. Je raakt bevrijdt van ego, blokkades, schaduwgedrag en karma en wordt verrijkt met gezondheid, passie, joy, creativiteit, magie en scheppingskrachten.


Ervaringen

Fien:

” Ik heb wel eerder natuur energie ervaren maar nooit geweten dat dit zo diep bij je kan binnenkomen. Ik ervaar na de sessie nu veel meer rust en een enorme liefde en eerbied voor onze planeet en de natuur 🙂 ” 

Anoniem:

” De onveiligheid in me buik, basischakra, en bekken is zo veranderd, wat een verschil! Ik voel dat ik meer open ben en kwetsbaarder kan zijn. Ik ben er nog niet dat weet ik, maar het is weer een stap! Bedankt Jordy.”


 

 

Een kleine greep uit de grote variëteit aan elementen waarmee wordt gewerkt:

Onder elementen versta ik alles in de natuur (fysiek en spiritueel) dat zijn eigen bestaansrecht heeft als onderdeel van de totale eenheid.

Wilg
Loslaten oude patronen. Moedig en blij zijn. Verbeter doorstroming in het fysieke lichaam en chakra's. Reuma, eczeem.
Wilgenboom met deva en water energie
Madelief
Heling innerlijk kind, vastzittende emoties. Maakt zacht en liefdevol maar ook krachtig. Bij kramp, spierspanningen, astma.
madelief, deva
Rozemarijn
Als je heel gevoelig of juist heel wilskrachtig bent. Er voor jezelf zijn. Brengt warmte en geborgenheid. Maakt opgewekt. Ontkrampend, verwarmend en bij herstel na ziekte
Rozemarijn healing
Draken
Kwaliteiten ontplooien. Zachtheid, liefde en fijngevoeligheid als kracht inzetten, zuiveren karma. Bloedzuiverend, ijzer, levensenergie.
Draken, engelen van de aarde
Trollen
Heling emotionele wonden. Rust in hoofd en denken. Aarding, nieren, bekken en benen.
Trol, aardwezen
Elfen
Openen je hartchakra en innerlijk kind en bekrachtigen je heldere gaven en kwaliteiten. Brengt magie terug in je leven. Hartproblemen, nek, hoofd, spanningsklachten.
Elf, fairy
Deva's van o.a. zeeën en bergen
Helpen je bij je kosmische bedoeling, eenheidsbewustzijn en meesterschapskwaliteiten.
Berg deva, berg natuurelement
Eenhoorns
Manifestatiekracht, paradijselijke eenheid ervaren. Magie en overvloed.
Eenhoorn, pegasus


Specifieke wens

Heb je een specifieke wens voor de healing? Dat kan, elke healing is namelijk maatwerk en wordt altijd volledig op jou en jouw hoogste goed afgestemd.


 

Audio opname

De gehele sessie wordt op audio opgenomen en na afloop naar je toegestuurd via email. Je kunt het later dan nog eens rustig naluisteren.


Afspraak maken, vragen en tarieven

Om een afspraak te maken of voor vragen, klik hier
Voor de tarievenlijst, klik hier


 

Gaia natuurelementen hangers te koop

Door een Gaia natuurelementen hanger bij je te dragen werk je continu aan heling en bekrachtiging van jezelf. Er zijn verschillende hangers te koop. 
Bekijk het aanbod hier