Leven vanuit je Lichtwezen

We bestaan uit verschillende lagen, delen of dimensies. Van heel grofstoffelijk, het fysieke lichaam, tot het meest subtiele, je Lichtwezen, ook wel je kristallijnen zelf genoemd. Je Lichtwezen bestaat eeuwig en wordt niet beïnvloedt door tijd en ruimte. Dit deel van jouw is zo puur en zo mooi dat je fysieke ogen op slag verblindt zouden raken bij het aanschouwen van jezelf. Als we bewuster, spiritueler en multidimensionaler leven komt ons Lichtwezen meer tevoorschijn. Het werkt als het ware door ons handelen, denken, ervaren en voelen heen. Dit gaat ’ten koste’ van het ego. Waar meer Lichtwezen is, is minder ego. En vice versa uiteraard.


Activeren van je kristallijnen zelf 

Je Lichtwezen of kristallijnen zelf wordt door verschillende oorzaken geactiveerd, maar heeft alles te maken met trillingsverhoging.

magisch, Lichtwezen, puurheid

Door je te omringen met mensen, spullen, boeken, muziek, edelstenen met een hoge, zuivere trilling word jij als vanzelf ook aangetrild. Maar ook healingen en workshops die multidimensionaal zijn helpen hier uitstekend bij.

De Bron-elixer Purity is ook een geweldige ondersteuning bij het activeren van je kristallijnen zelf en het schonen van je aura en chakra’s. 

Hierdoor worden je gedachten en emoties zuiverder waardoor je fysieke lichaam ook weer hoger gaat trillen. Dit heeft allemaal een versterkend effect op elkaar. Spullen, zoals een kast of stoel dat met liefde en aandacht is gemaakt van materiaal dat op duurzame wijze is verkregen heeft een veel hogere trilling dan een generiek product dat met de duizenden tegelijk wordt gemaakt puur voor de winst. Je kunt deze lijn doortrekken naar alle facetten van het leven zoals je eten en het soort organisatie waar je werkt. Dit vraag een heldere en eerlijke blik van je. 


Heb je een keuze?

Niet iedereen heeft voor zijn of haar gevoel de keuze om alleen maar ’trillingsverhogende’ producten en diensten te kiezen. Biologisch eten is immers duur, en dat geldt vaak ook voor unieke producten die van duurzaam verkregen materialen zijn gemaakt. Het gaat erom dat je bewust keuzes maakt en dat mag in het heel klein beginnen binnen de mogelijkheden die je hebt. Het gaat er ook om, om in ieder geval zo min mogelijk met trillingverlagende zaken bezig te zijn. 


Trillingsverlaging

 • Verslavende middelen, zoals alcohol, roken, drugs
 • Porno
 • Veel elektrische apparaten in je dagelijkse omgeving
 • Wifi
 • Roddelen en negatief praten over anderen
 • Voedsel van lage kwaliteit
 • Negativiteit in het algemeen zoals doorgaans de nieuwsberichten

Bovenstaande spreekt eigenlijk voor zich en de lijst is uiteraard niet compleet maar het geeft je een idee. Je kunt voor jezelf bepalen in welke mate je ze in leven wilt hebben. Wel vraagt dit om een eerlijke en kritische blik naar jezelf. Want het ego is doorgaans zeer sterk geneigd vast te houden aan gewoonten en is een meester in bagatelliseren.


Kwaliteiten van je Lichtwezen

Je Lichtwezen kent geen dualiteit. Het herkent en erkend de eenheid, de onderlinge verbondenheid van alles. Als deze kwaliteit steeds meer door je denken, voelen en handelen schijnt wordt alles wat je doet harmonieuzer en afgestemd op het grote goed van iedereen. Je hoeft je steeds minder toe te eigenen, steeds minder te beschermen. Je hoeft niet meer voor jezelf op te komen, jezelf op de voor- of achtergrond te plaatsen. Jij bent steeds minder van belang. Dit klinkt voor je ego en innerlijk kind waarschijnlijk niet leuk. Die houden zich namelijk sec met deze zaken bezig. Maar hoe heerlijk is het als het niet meer om jou gaat. Als je aandacht vrij kan stromen naar daar waar het nodig is op een bepaald moment, zonder dat de aandacht weer als een boemerang terugkeert naar jou: wat jij ervan vindt, of het jou wel dient, wat jij eraan hebt, of je niet tekort komt, etc. 


Jij als Lichtwezen:

 • Leeft ten diepste mee met anderen maar verliest jezelf niet
 • Doet niet lief, maar is liefde
 • Handelt voor het grote goed, maar niet ten koste van jezelf
 • Deinst mee op de flow van de kosmische golven, bent niet in verzet
 • Weet dat alles tijdelijk is, vergankelijk en ziet daar de schoonheid in
 • Bent multidimensionaal, leeft bewust op meerdere dimensielagen 

zelfrealisatie, ik ben, lichtwezen
Dualiteit lost op

Bovenstaande is een kleine greep uit het pallet kwaliteiten die je hebt als Lichtwezen. 
Sinds een aantal jaren is de trilling op aarde en in de kosmos aan het stijgen. Dat betekent dat het leven zoals we dat nu kennen en ervaren enorm verandert. De grootste verandering die optreedt is de brandpuntverschuiving van Ik naar Wij. Van ego, naar ego-loos. Van alleen naar Samen. Van gister en morgen naar Nu. De dualiteit lost op. En dat is iets om naar uit te kijken. Of beter nog, je kosmisch steentje aan bij te dragen.


Trillingsverhoging:

 • (Natuur)producten die eerlijk en verantwoord zijn gemaakt
 • Mensen in je omgeving die bewuster en non-dualer leven
 • Inspirerende boeken, muziek, films
 • Ongerepte natuur
 • Creativiteit
 • Expressie geven aan jezelf
 • Bron-geactiveerde edelstenen (meer info)

Bovenstaande zijn maar een aantal voorbeelden die je gemakkelijk kunt toepassen in het dagelijks leven. In de healingpraktijk werk ik ook veel met het verhogen van de trilling van cliënten. In die verhoogde staat ontstaan prachtige healingen en inzichten. Het zelfgenezend en lerend vermogen van de cliënten wordt wakker en gaat stromen. Een edelsteen chakralegging werkt hierbij bijvoorbeeld enorm goed. Maar ook een healing + reading waarbij je Lichtwezen wordt aangetrild door grootse kosmische energieën waarbij het innerlijk kind, je aura lagen en chakra’s op veel meer dimensies worden geactiveerd, is bijzonder heilzaam.

 

Hoe is jouw trilling?

In mijn praktijk kom in deze vraag vaak tegen. Niet zozeer letterlijk, alswel dat mensen vragen, waar sta ik, of hoe ver ben ik, wat houdt me tegen om meer vanuit mijn gevoel te leven. In dit verband spreken we niet over hoe ver je bent. Dat valt niet te meten en zou je ook niet helpen. Wel helpt het enorm om vast te stellen wat wel en niet voor je werkt. Vaak heb je onbewuste patronen, opgeslagen als informatie in je chakra’s en aura. Daar zicht op krijgen en waar nodig healing kan een groot verschil maken. Wil je daarover praten, of heb je behoefte aan een reading en healing, neem dan contact met me op. 

Jordy Buzeman