elixer, edelsteen, tinctuur, healing
Elixer, tinctuur, spirituele groei, bewustzijn
Bron-elixer Purity, tinctuur

Purity
30 ml bio elixer
Prijs: 16,95

Bron-elixer: Purity
Inhoud 30 ml bio elixer
Prijs: 16,95

Bron-elixer: Purity
Inhoud 30 ml bio elixer
Prijs: 16,95

Bron-elixer Purity, tinctuur
Bron-elixer: Purity, tinctuur
Bron-elixer: Purity, tinctuur
previous arrow
next arrow

Bestellen

Samenvatting

De Purity Bron-elixer activeert je kristallijnen zelf en brengt een diepgaande, 13 dimensionale zuivering van je aura, kundalini-kanaal, chakra’s, lichtlichamen en fysiek gestel. Je wordt en voelt je hierdoor zoveel ruimer, schoner, blijer, harmonieuzer en kristallijn zuiver. Jij bent Licht. Jij bent je stralende Zelf. Een onverstoorbare innerlijke rust word je steeds vaker gewaar in jezelf.

Geactiveerde chakra’s

 

Werking

 • Diepgaande, 13 dimensionale zuivering van je aura, kundalini-kanaal, chakra’s, lichtlichamen en fysiek gestel
 • Je keuzes voor voedsel, mensen, materialen, alles om je heen wordt meer en meer afgestemd op jouw puurheid en grootste goed.
 • Je relaties, sex, manifestaties, en creaties worden een expressie van jouw Divine essence
 • Moed, kracht en volhardendheid stromen door je heen
 • Oordeelloosheid en onvoorwaardelijke liefde wordt in je wakker
 • Verlichting van je innerlijke man, vrouw en kind. 
 • Het opstijgen naar de 5e dimensie en hoger in bewustzijn en liefde gaat sneller en sneller
 • Activatie van je hand, voet, zonnevlecht en hartchakra om de universele, onvoorwaardelijke liefde van jouw ware wezen manifest te maken
 • Onderstromen, achterklap, roddelen voed je niet langer
 • Je vindt steeds vaker mensen, lichtwerkers en situaties die je optillen en voeden
 • Moeder aarde, de natuur, edelstenen en mensen reageren op jouw zuiverheid, verhoogde frequentie en lichtkracht
 • Destructief gedrag, slachtofferrollen, agressie, manipulatie of gevoelens van minderwaardigheid verliezen hun grip op jou


Uitgebreide informatie

De Bron-elixer purity brengt je de ragfijne zuiverheid van je meest pure kristallijnenwezen en zet je volledig in het Licht. Je wordt zo puur en zuiver dat geen enkele schaduw je meer in zijn greep kan houden. Vanuit het licht aanschouw je het duister en zie je het als deel van het onverdeelbaar geheel.
Je mansdeel, vrouwsdeel en innerlijk kind dimensies raken verlicht, geschoond en opgetild in meesterschap. Jouw puurheid, kwetsbaarheid en eigenheid straalt met oogverblindenheid.

 
Relaties en seks

Je hele wezen straalt Licht en Liefde en je aura schijnt als duizend vonkelende diamanten. Herhalingspatronen, vermoeiende gedachtes en negativiteit verliezen hun grip op jou.
Door de enorme lichtkracht en liefde van deze Bron-elixer wordt je 2e chakra kristallijn zuiver. Je relaties, sex, manifestaties, en creaties zijn een expressie van jouw Divine essence, van de schoonheid van jouw ware wezen, het puurste in jou, je goddelijke natuur.

 
Zuiverende en transformerende krachten

De Bron-elixer purity herbergt de enorme zuiverende en transformerende krachten van de 13 dimensionale Crystal Light Dragon; alles wat niet het licht van waarheid, zuiverheid en oprechtheid kan verdragen ‘verbrandt’, vindt heling en wordt getransformeerd; de naakte waarheid ontwaakt in jou.

 
Kundalini kanaal

Het kundalini kanaal wordt uitgelijnd en geschoond van karmaknopen en vervuilde matrixen. Je rug wordt gerecht, moed, kracht en volhardendheid stromen nu door je heen. Jij verlicht nu je eigen pad en loopt met lichte tret, welk pad je ook bewandelt.
Alles wat zich aandient, elk probleem, elke uitdaging wordt bezien vanuit de helderheid en puurheid van je ware natuur. Steeds minder raak je bedwelmd, gevangen of ondermijnt door je ego-draken.

 
Oordeelloze liefde

Je hand, voet, zonnevlecht en hart chakra’s worden voelbaar geactiveerd. De meest zuivere, oordeelloze liefde wordt manifest door jouw handelen, aanraking en aanwezigheid. Je voelt meer en meer de drang om waarheid te leven. Dan weer spreek je krachtig en vol vuur, en de volgende keer fluister je de waarheid of draag je het uit door te zwijgen.
Het draait steeds minder om jou, je wordt transpersoonlijk en dienstbaar aan het Universele scheppende Licht.

 
Verlicht relatiechakra

De Bron-elixer Purity reinigt en ‘verlicht’ je 2e chakra, ook wel je relatiechakra genoemd. Pijn, verdriet, afgescheidenheid, schaamte, berouw, spijt,  en thema’s als slachtofferschap en dominantie worden diepgaand gezuiverd en getransformeerd. Hierdoor wordt het mogelijk om uit herhalingslussen in relaties en de partners die je aantrekt te stappen. Je kunt niet terug naar destructief gedrag, slachtofferrol, agressie, manipulatie of gevoelens van minderwaardigheid.

 
Verlichtingsproces

Je wordt uitgenodigd de Crystal Dragon te bestijgen en je grote schoenen van je hoogste opdracht aan te trekken, samen ga je op pad en kun jij niet anders dan het pad van zuiverheid en schoonheid volgen.
Jouw uitstraling en wezen trilt de natuur, moeder aarde, edelstenen en andere wezens aan waardoor ook zij hoger in bewustzijn, licht en liefde spiralen.
Je werkt ongemerkt mee aan het verlichtingsproces van vele wezens en zielen. Het opstijgen naar de 5e dimensie en hoger gaat sneller en sneller. Steken onder water, gebabbel achter je rug tolereer je niet langer. Jij bent er voor jou. Je ziet helder welke vrienden, familie, collega’s en situaties je dienen en welke niet langer passen bij jouw nieuw ontwaakte, zachtheid, kracht, waarheid en zuiverheid.

 

Bestellen

Terug naar het overzicht Bron-elixers