Het mooiste deel van jou dat wil ontwaken

Het mooiste deel in jou, het verfijndste in jou dat wil ontwaken. Dat deel van jou dat pure onschuld is. Het naakte deel, zonder maskers en oordeel. Dat deel dat van nature meebeweegt, dat niet doet maar Is. Je magisch gouden zielekind. Dat deel wordt wakker zodra het met de diepe magie en heiligheid van de natuurwezens in aanraking komt. De natuurwezens kennen in hun verfijnde trilling geen boosheid, haat, jaloezie, of welke andere ego emotie dan ook. Natuurwezens Zijn. In mijn sessies werken de natuurwezens door me heen om contact met jou te maken. Ze willen je ontmoeten en weer heel maken. De dienstbaarheid en de onvoorwaardelijke liefde die deze wezens belichamen is ongelooflijk mooi. Zij helpen de mens meer en meer vanuit de natuurlijke Bron-staat te leven, om de puurheid en onschuld in zichzelf weer terug te vinden. Om de eigen schoonheid weer te voelen en te omarmen.

 

Bijzondere natuurwezens

Het zijn de deva’s, elfen, kabouters, eenhoorns en andere prachtige natuurwezens die zulke bijzondere boodschappen van heling, transformatie en groei met zich meebrengen. Laat je diepgaand raken en healen, ontmoet deze wezens in je verfijnde lichtlichamen, aura en ziel, ver voorbij de ego-ruis. Word weer heel en compleet. Laat je ontroeren. Ontwaak je magisch gouden zielekind, laat de liefde van de natuur en haar wezens je multidimensionaal vullen, van je fysieke lichaam tot in in je puurste kosmische vorm. Laat je meenemen op een bijzonder reis door de natuurrijken en ontdek je eigen magische natuur.

 

Jouw geboorterecht

Dit is ieders geboorterecht en 1 van de belangrijkste redenen dat je naar de aarde bent gekomen. Deze fantastische energieën kun je alleen op aarde ervaren als mens, en je wezen hunkert magische wezens, healing, Jordyernaar dit bewust mee te maken. Waarschijnlijk ben jij net als vele anderen ook aan het ontwaken in je multidimensionaal bewustzijn. Dat betekent dat je in aanraking komt met meer van jouw wezen dat over een hele hoop prachtige kwaliteiten beschikt. Eén van de mooiste is wel het kunnen waarnemen van subtiele energieën, zoals de natuurwezens en engelen. Hun trilling is zo puur dat het pas waargenomen kan worden als je eigen trilling en bewustzijn (voor een deel) ook zo puur is. Dat betekent minder vanuit de mind en het hoofd leven en steeds trouwer worden aan je gevoel en intuïtie vanuit overgave. Voor velen is dit een natuurlijk proces dat de komende jaren zal versnellen.

 

Wat een rijkdom

Als je magisch gouden zielenkind ontwaakt wordt je beleving van de natuur veel intenser. Bomen reiken naar je uit, vogels spreken tegen je. De vele kleuren worden zoveel voller en warmer. Moeder Aarde stroomt door je heen en je wordt haar verlengstuk en rechterhand. Je voelt je verantwoordelijker voor de natuur(wezens), de planeet en alles wat erbij hoort, niet als een zware plicht maar uit dankbaarheid en plezier. Want je kent en voelt de magische verbondenheid van alles, niets bestaat op zichzelf of is afgescheiden. De joy en kracht die je hierdoor gaat voelen is een ware rijkdom en maakt het leven zoveel boeiender, liefdevoller en gevulder. Het is je ware natuur die wakker wordt!

 

Ben je zoekende?

Voel je dat dit ook voor jou is weggelegd maar ben je hierin nog zoekende? Heb je het idee dat je eigen trilling niet hoog genoeg is of dat je energie niet goed stroomt. Neem dan contact met me op om te kijken waar jij op dit moment staat en wat je eventueel nog blokkeert of tegenhoudt. Dit kan heel divers zijn, variërend van bepaalde chakra’s die nog niet zuiver genoeg zijn tot een innerlijk kindje dat wantrouwend is tegenover onbekende energieën. Iedereen ontwaakt uiteindelijk in het multidimensionaal bewustzijn. Iedereen heeft een deel dat ik het magisch gouden zielekind noem, alleen zal de een daar eerder van kunnen gaan genieten dan de ander.