Edelstenen die jou wakker maken

Het collectieve bewustzijn is aan het groeien. Of anders gezegd, steeds meer mensen worden wakker. Een bijzondere periode waarin het ego wordt ontmanteld en onze ware natuur gerealiseerd wordt. Daardoor verschijnen er steeds meer richtingaanwijzers en hulpmiddelen die daaraan bijdragen. Het zijn de broodkruimels die we voor onszelf hebben achtergelaten om de weg terug naar huis te vinden. Of zoals vaak gezegd wordt, de terugkeer naar de Bron. Een prachtig hulpmiddel dat 1 van mijn broodkruimels is, zijn edelstenen en kristallen.

Bron-geactiveerde edelstenen wijzen je de weg

Door me te verbinden vanuit mijn etherische lichaam, of lichtlichaam met het wezen van de edelsteen of kristal komt een schat aan informatie vrij. Zowel op mentaal vlak, als op de gevoelslagen en de subtielere etherische of spirituele lagen. Iedere edelsteen of kristal heeft zijn eigen opdracht en helpt de personen die het tegenkomt verder op zijn of haar pad, richting de volgende broodkruimel. Edelstenen die Bron-geactiveerd zijn, zijn het meest puur, ze zijn namelijk wakker gemaakt op alle dimensielagen, hebben hun volledig aura ontvouwen en zijn uitgelijnd met hun aardse bron van herkomst (het moeder gesteente) en hun spirituele bron van herkomst. Door deze activatie komt het volledig potentieel van de edelsteen vrij. Ongekende lichtkracht, liefde en zuivere trilling kan de steen daardoor uitzenden. Hierdoor kom jij ook veel hoger in trilling waardoor je oorspronkelijk ware natuur steeds meer een realiteit wordt, het ego kan hier niet op meeliften en staat buitenspel.
Klik hier voor het aanbod Bron-geactiveerde edelstenen. 

onvoorwaardelijke liefde, hartjes plant, edelsteenlegging groningenOnvoorwaardelijke liefde ankeren op Aarde

De hoogste opdracht die alle edelstenen en kristallen met elkaar gemeen hebben is het ankeren van onvoorwaardelijke liefde op aarde. Of je nou een amethist edelsteen of bergkristal hebt, dat maakt niet uit. Het verschil is de manier waarop de trilling van onvoorwaardelijke liefde bij je binnenkomt. Iedere edelsteen of kristal heeft een andere werking, maar het leidt allemaal tot hetzelfde doel. En dat zorgt ervoor dat elke edelsteen of kristal weer verschillend is en bij verschillende mensen hoort.

Hoe prachtig een edelsteenlegging kan zijn

Een goed uitgevoerde edelsteenlegging kan je een geweldige ervaring geven, ondersteunt bewustzijnsgroei en maakt je heel. Een kristal- of edelsteenmaster voelt heel zuiver aan welke Bron-geactiveerde edelsteen nodig is om jouw energie en trilling optimaal te maken. In afstemming voor jouw hoogste goed worden enkele edelstenen op je chakra’s geplaatst en rondom je in je auralagen. Een ontzettend mooi, liefdevol en helend veld ontstaat waardoor je gemakkelijker alles kunt loslaten wat er niet meer toe doet, zowel fysiek, als emotioneel en spiritueel. Het wakker worden in je ware natuur komt steeds dichterbij. Dit zijn prachtige ervaringen en hele bijzondere ‘broodkruimels’.

Jordy Buzeman