Hoe werkt de Gaia natuurelementen healing?

Natuurwezens zoals de kruiden, bomen, water, aarde en vuur ‘werken’ door mij heen en delen op deze bijzondere wijze hun helende eigenschappen, kwaliteiten en liefde. Als bijvoorbeeld de reusachtig Eik door mij heen begint te stromen ontstaat een hele mooie aardingsenergie voor jou waarbij je basischakra bekrachtigd wordt en jij in het dagelijks leven meer energie voelt, zekerder bent en moedig kunt spreken.

eik, oak, deva, natuurwezen

 

De kleine maar o zo veerkrachtige Madelief brengt zoveel zachtheid en liefde naar je buik, innerlijk kind en hartchakra. Hierdoor vindt heling op de kindertijd, afwijzing en gevoelens van eenzaamheid. Madelief helpt bijvoorbeeld ook bij spierproblemen en nierstenen.

 

Redenen voor een Gaia natuurelementen healing

  • aanhoudende fysieke klachten waar geen oplossing voor lijkt te zijn
  • weer in contact komen met de onvoorwaardelijke liefde in jezelf
  • als je prachtige natuurwezens zoals deva’s, elfen, waterwezens wilt ervaren
  • bekrachtiging van je eigen Bron-energie voor betere fysieke gezondheid Elf, fairy
  • voor meer energie, goed humeur en positieve blik
  • aarding van je innerlijk kind, zielsdelen en kristallijnen zelf
  • om de magie weer in je leven te brengen
  • je zachtheid, subtiliteit en aanvoelende vermogens tot kracht maken
  • of juist zachter worden en je buik en innerlijk kind dimensies openen voor heling en acceptatie
  • verzachten en helen van oude wonden (kindertijd, relaties, vorige levens)

 

Oordeelloze liefde

Gaia en al haar natuurrijken verbinden zich tijdens de healing met jou. Je cellen, dna, aura en chakra’s openen zich verder naar eenheid, oordeelloze liefde en ego-loosheid. Jouw ware natuur met al haar prachtige kwaliteiten wordt voelbaar en werkt na de healing gemakkelijker door je gedrag en persoonlijkheid heen.

 

Chi en levenskracht

Door de healing vult je hele wezen vult zich met bruisende chi en levensenergie. De opgebouwde zwaarte van diverse levens, dat zich vaak uit in fysieke klachten, laat je achter je. Er ontstaat ruimte voor de (natuur)engel die jij bent met zijn of haar prachtige kwaliteiten.

 

Werkwijze 

De healingsessie duurt circa 60 minuten. Je ligt lekker op de behandeltafel waarbij in afstemming met jouw wens en hoogste bedoeling diverse prachtige ‘nature elements’ op en rondom je geplaatst worden. De nature elements dragen de bron-energie van diverse natuurwezens. Door deze op je chakra’s en in je aura te plaatsen ontstaat een geweldig healingsveld. De healing wordt soms begeleidt door tonen en sjamanistisch gezang. Tijdens de healing vertel ik wat ik in de energie zie gebeuren en waarop je healing ontvangt.

De gehele sessie wordt op audio opgenomen en na afloop naar je toegestuurd via email. Je kunt het later dan nog eens rustig naluisteren.

 

Afspraak maken, vragen en tarieven

Om een afspraak te maken of voor vragen, klik hier
Voor de tarievenlijst, klik hier