elixer, edelsteen, tinctuur, healing
Elixer, tinctuur, spirituele groei, bewustzijn
Bron-elixer Tree of Life, tinctuur

Tree of Life
30 ml bio elixer
Prijs: 16,95

Bron-elixer: Tree of Life
Inhoud 30 ml bio elixer
Prijs: 16,95

Bron-elixer: Tree of Life
Inhoud 30 ml bio elixer
Prijs: 16,95

Bron-elixer Tree of Life, tinctuur
Bron-elixer Tree of Life
Bron-elixer Tree of Life
previous arrow
next arrow
 

Bestellen

Samenvatting

De Tree of Life elixer activeert je kosmische blauwdruk voor dit aardse leven. Je hoogste bedoeling en Divine kwaliteiten worden wakker in je cellen en DNA. Je wortelt steeds dieper en steviger in moeder aarde met je liefde, gevoeligheid, sensitiviteit en kristallijnen puurheid. Je voelt vanuit je basis(chakra)  je bedoeling en richting in het leven omhoog stromen en expressie krijgen. Jij staat volledig voor jouw pad en maakt daadkrachtig de keuzes die daarbij horen.

 

Geactiveerde chakra’s

 

Werking

  • activeert je hoogste bedoeling en geeft richting aan je leven
  • voedt je met kosmisch Licht en Liefde van de Bron
  • joy, vreugde, ego-loze dankbaarheid en mededogen werkt steeds vaker door je heen
  • je ten diepste verbonden en vrij voelen
  • opstaan voor jouw gevoel, puurheid, eigenheid, doelen en plannen
  • je manifesterende en creërende krachten worden wakker en uitgelijnd met je meest zuivere intenties
  • thuiskomen in jezelf, het niet meer buiten jezelf zoeken
  • hulp van moeder aarde en de natuurwezens op jouw pad van groei en realisatie wordt een vanzelfsprekendheid 
  • reiniging en doorstroming van je chakra’s, kundalini kanaal, aura en fysieke lichaam
  • dualiteit en gevoel van afgescheidenheid lost op in systeem

 

Uitgebreide informatie 

De Tree of Life Bron-elixer zorgt dat je niet anders kunt dan gehoorzamen aan de hoogste waarheid die door jou heen stroomt en manifest wordt in de wereld van stof en materie. Als het nodig is steek jij je kop boven het maaiveld en laat van je horen. Liefde voor jezelf, moeder aarde, de natuur, de hele geziene en ongeziene wereld welt in je op. Je innerlijk kind en zijn of haar prachtige kwaliteiten voelt de veiligheid en stevigheid van je gewortelde zielsdelen en durft nu meer en meer op te staan. Je hebt steeds minder beschermingjasjes nodig.

Elixer, tinctuur tree of life
Dualiteit lost op

Je voelt je gevulder, heler en blij. Alles komt nu in je jou samen, de vier windrichtingen en elementen, alles is met alles verbonden door en met jou. Dualiteit en afgescheidenheid lost daardoor op in jou.

 
Kosmische flow

Je hele wezen beweegt vanuit vertrouwen met de (kosmische)flow en seizoenen mee. Dan weer sta je in volle bloei en laat je je pracht en praal zien. De volgende keer neem je in alle rust en stilte vanaf de zijlijn waar, en altijd weet je dat het goed is.

 

Schaduw en Licht gaan samen

De Tree of Life elixer voedt je met kosmisch Licht en Liefde van de Bron. Er ontstaat heling op al je dimensielagen van basis tot kruin. Je zijnsstaat verdiept zich. Schaduw en Licht gaan oordeelloos hand in hand want je weet dat jij daaraan voorbij gaat als de eeuwige getuige van alles dat komt en gaat.
De Tree of Life elixer geeft je een thuis voor je al gevoelslagen, innerlijk kind, zielekind en kristallijnen zelf. Jij bent er voor jou. Deze elixer helpt je uit te groeien tot je volledig potentieel en maakt je multidimensionaal. Je voelt, ziet en ervaart steeds meer. Je ervaringen worden dieper en je wijsheid groeit. De aarde als kosmische bibliotheek deelt haar geheimen met jou. Jij bent (mede)hoeder van de kosmos, waarheid, licht en liefde.

Bestellen

Terug naar overzicht Bron-elixers