Bijzondere plek van liefde, wijsheid en magie

Door de aardehealingen en vele edelsteenhealingen die hebben plaatsgevonden in en rondom Heiligerlee komt de Sjah vortex in een stroomversnelling en groeit nog steeds in omvang en intensiteit. De plek is zich via Ley-lijnen en meridianen aan het verbinden met diverse andere krachtplekken op aarde en sterrenstelsels.

healing, magisch, krachtplek

Aan de rand van de vortex spiralen hoge lichtfrequenties die de kennis, wijsheid en liefde van de kosmos, lichtmeesters en engelen bevatten. Centraal in de vortex spiralen de magische aardse en kristallijnen-natuur frequenties van moeder Aarde (Gaia).
Het kosmische en aardse komt hierdoor samen waardoor ook jouw hoogste bedoeling vanuit de ziel aarding vindt en expressie kan krijgen via het fysieke lichaam.  

innerlijk kind, natuurwezens

Weldadige effecten

De vortex creëert samen met de edelstenen en kristallen van de healingpraktijk een groot zuiver healingsveld die diep de aarde in gaat en hoog de kosmos in. Dit zorgt ervoor dat zowel je kruinchakra hoog afgestemd kan zijn en je basischakra stevig geaard.
Hierdoor voelen zelfs de meest kwetsbare en gevoelige aspecten van je wezen (bijvoorbeeld je innerlijk kind) zich veilig en geborgen waardoor ze zich open stellen om healing en inzichten te ontvangen. De healing kan daardoor diep doorwerken tot aan de kern van het probleem of thema waarvoor je healing wil en ontvangt.

 

Overzicht healing aanbod

Er zijn diverse healingmethoden ontstaan die door vortex bekrachtigd worden. Bekijk hier het aanbod.
De Bron-elixers zijn een mooie manier om thuis te kunnen genieten van de multidimensionale healingsenergie van de Sjha vortex en edelsteenfrequenties.