elixer, edelsteen, tinctuur, healing
Elixer, tinctuur, spirituele groei, bewustzijn
Bron elixer pluto, tinctuur

Bron-elixer Pluto
Inhoud 30 ml bio
Prijs: € 16,95

Bron-elixer Pluto
Inhoud 30 ml bio
Prijs: € 16,95

Bron-elixer: Pluto
Inhoud 30 ml bio elixer
Prijs: € 16,95

Bron elixer pluto, tinctuur
Bron elixer pluto
Bron elixer pluto
previous arrow
next arrow

Bestellen

Samenvatting

De helende en aardende energie van de Pluto Bron-elixer helpt je om alle angsten en onzekerheden van je lichtlichamen en zielsdelen onder ogen te komen, te helen en transformeren. Een perfecte ondersteuning op je pad van zelfrealisatie en heelwording. De Pluto Bron-elixer van Healingpraktijk Jordy helpt je om alles in liefde los te laten wat er niet (meer) toe doet. Een grote fysieke en spirituele schoonmaak.

 

Geactiveerde chakra’s

Werking: 

  • transformatie van persoonlijk en afgescheiden ik, naar Universeel, verbonden ego-loos zelf
  • angst voor de dood en verandering overstijgen
  • opent het hartchakra naar onvoorwaardelijkheid en verbindt deze met hoge kosmische trillingen van Universele Bron-liefde
  • brengt aarding en geeft een stevige basis voor je puurheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en meesterschapskwaliteiten
  • brengt rust en harmonie in hoofd, emoties en lichtlichamen
  • ondersteunt een gezonde slaap
  • de Joy van kosmische verbondenheid wordt voelbaarder en bekrachtigd je steeds vaker
  • cyclus van leven en dood (rad van karma) overstijgen
  • deze elixer leert je steeds opnieuw dat je ‘het’ niet buiten jezelf moet zoeken en bijvoorbeeld niet de ander de schuld kunt geven. Jij bent Bron, oorzaak en gevolg.
 

Uitgebreide informatie

Door de zuiverende en integrerende werking van de Pluto-Integratie Bron-elixer kunnen je lichtlichamen en volledig potentieel binnenkomen via je chakra’s en uiteindelijk ankeren op het basischakra. Van daaruit wordt je kundalini kanaal geschoond en gevoed met Kosmisch Licht en Liefde. Dit brengt diepe rust en harmonie op al je bestaanslagen.

 
Ruggensteun hartchakra

Het multidimensionaler worden van je bewustzijn verdiept zich en je verbinding met moeder aarde en de kosmos een voelbare en actieve realiteit. Daardoor word je wakker in universele liefdesfrequenties wat je hartchakra verder opent naar onvoorwaardelijkheid en overgave en de achterkant van je hartchakra ruggesteun en aarding geeft.

 
Mind wordt rustig en stil

Oeroude wijsheid over Liefde, Multidimensionaliteit, je oorsprong en onze onderlinge verbondenheid ontwaakt in je, eerst op cel en dna-niveau en later ook merkbaar in je mind, persoonlijkheid en emotionele lichamen. Je sterrenafkomst en parallelle levens staan nu uitgelijnd en in directe verbinding met je waardoor je steeds meer gecentreerd bent in het Nu. Je aandacht blijft makkelijker waar jij je focust, je mind wordt rustiger en stiller. Je begeeft je steeds meer in de grote tijd en deint mee op de kosmische golven van spirituele groei en ontwikkeling.

 

Ego-loos

Tegenslag wordt steeds minder ervaren als tegenslag en minder persoonlijk opgepakt. Je bent ego-lozer, transpersoonlijker en weet dat alles komt en gaat. Je maakt je minder druk en kunt meer genieten en Zijn.

 

Bestellen

Terug naar het overzicht Bron-elixers