Innemen  dokters advies, healing, elixer

Neem 2 tot 3 x daags tussen de 7 en 10 druppels in (dus maximaal 30 druppels per dag). Je kunt het elixer rechtstreeks in je mond druppelen. Ook kun je de druppels in een glas doen en aanlengen met een bodempje water of thee, liever geen vol glas.

Let op: voor kinderen gelden andere hoeveelheden. Hiervoor kunnen geen standaard richtlijnen worden gegeven. Neem contact op met healingpraktijk Jordy om advies op maat te krijgen.

 

Bij je dragen

De Bron-elixers kun je naast het innemen ook prima bij je dragen. Doe een paar druppels in een buisje of neem het hele flesje mee. De helende frequenties werken in op je aura en dit heeft een aanvullende werking. Ook kun je het flesje naast je neerzetten op bijvoorbeeld een nachtkastje. 

 

Op je lijf aanbrengen

 In principe kun je op elke plek van je lichaam een aantal druppeltjes inmasseren. Volg hierbij je gevoel en intuïtie. Wat in ieder geval goed werkt is om circa twee druppeltjes ter hoogte van 1 of meerdere chakra’s aan te brengen. Ook kunnen druppeltjes aangebracht worden onder je voeten, knieholtes, voorhoofd en rug. Volg hierbij je gevoel. 

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht Bron-elixers