Edelstenen met een uniek programma programmere en activeren

Healingpraktijk Jordy programmeert edelstenen en kristallen op verzoek en heeft ook geprogrammeerde edelstenen standaard in het assortiment voor een prachtige energie en bescherming in huis.

Het programmeren is een bijzonder proces waarbij in contact met het kristalwezen een speciaal afgestemd ‘programma’ op de edelsteen of kristal wordt geplaatst. Hierdoor gaat de steen specifiek voor jou, je gezin, werkplek, huis of tuin werken. Doordat de energie precies is afgestemd op een bepaald doel werkt het krachtig en effectief. Daarnaast is het heel uniek.


 

 

Love & harmony edelsteen bol onyx marmer, aragoniet met calciet

Circa 10 cm – 67,50
Positieve, voedende en beschermende energie voor jezelf in je huis, praktijk, of kantoor. De Love & Harmony edelsteen bol is door Healingpraktijk Jordy geprogrammeerd om een heerlijke plek te creëren waarin het goed vertoeven is. De bol werkt in een straal van 35 meter.
Meer info

 

Gouden engelensteen Zalm seleniet bol, zelfrealisatie, engelen

Circa 8 cm – 39,50
De engelensteen transformeert negatieve energie uit je aura.  Je staat krachtig in het licht van je eigen wezen en waarheid. De engelensteen helpt je om je eigen engelennatuur te aarden en vanuit die vreugdevolle, verbonden staat te leven. 
Meer info

 

 


Je eigen edelsteen laten programmeren

Heb je zelf een mooi kristal of edelsteen die je een speciaal programma wilt geven? Boek dan een consult. Het programmeren (inclusief bron-activeren) van een edelsteen duurt 15 minuten. Het consult kan ook op afstand via telefoon of Skype. Het enige wat je hoeft te doen is voor aanvang van het consult een foto te sturen.

Afspraak  maken, klik hier
Tarieven, klik hier