elixer, edelsteen, tinctuur, healing
Elixer, tinctuur, spirituele groei, bewustzijn
Bron-elixer Gaia, tinctuur

Bron-elixer Gaia
Inhoud 30 ml bio
Prijs: € 16,95

Bron-elixer Gaia
Inhoud 30 ml bio
Prijs: € 16,95

Bron-elixer: Gaia
Inhoud 30 ml bio elixer
Prijs: € 16,95

Bron-elixer Gaia, tinctuur
Bron-elixer Gaia
Bron-elixer Gaia
previous arrow
next arrow

Bestellen

Samenvatting

De Gaia (kracht en liefde) Bron-elixer ankert de universele kosmische en multidimensionale liefde op je basis en geslachtsorganen. Je bent als een huis van Licht. Je cellen, dna en structuren trillen schoon door de geweldige power van de Gaia Bron-elixer. Je bent universele liefde in beweging.
Je zorg, aandacht en verantwoordelijkheid houdt niet op bij louter spirituele zaken. Je draagt net zoveel zorg voor de materiële wereld, geld en aardse aangelegenheden. Je ervaart daarin steeds minder afgescheidenheid. Je beseft je ten diepste dat Licht, Liefde en Goddelijkheid door alle materiële en aardse zaken heen werkt.

 

Geactiveerde chakra’s

 

Werking

 • liefde voor je lijf en hele wezen
 • vertrouwen en genieten
 • joy, passie, vreugde en creativiteit welt op vanuit je basis en buik en vult je hele lichaam en aura
 • je trekt je grote schoenen van kosmische verantwoordelijkheid aan voor het welzijn van de geziene en ongeziene wereld
 • overvloed en voorspoed verschijnt gemakkelijker in je leven 
 • je trilling, uitstraling en expressie worden puur en onvoorwaardelijk
 • je beschermingsmuurtjes en maskers zijn niet langer nodig. JIJ laat de echte jou steeds vaker zien en horen
 •  prachtige licht- en natuurwezens verschijnen regelmatig in je aura en helpen je
 • door je verhoogde trilling resoneer je met nieuwetijdsnetwerken en lichtwerkers waarmee je bewust en onbewust samenwerkt, creëert en manifesteert
 • helpt bij buikpijnen, menstruatiepijnen, opgeblazen gevoel
 • brengt een diepe vrede in je hoofd en lijf 

 

Uitgebreide informatie

De Bron-elixer Gaia verhoogt je energetische trilling. Daardoor wordt alles wat je met aandacht aanraakt opgetild in licht en liefde. Je wordt bewuster, je aura reikt tot diep in de aarde naar het kernkristal en ver in de kosmos. Je staat als een pilaar van Licht. Lichtwezens, natuurwezens, elfen, draken, eenhoorns en kabouters werken met je samen aan de nieuwe aarde. Ze verschijnen regelmatig in je aura en helpen jou op je pad.

 
Seksualiteit en Joy

Gaia werkt als een stroom creativiteit, kracht, seksualiteit en joy door je heen via je voetchakra’s en perineum. Je organen en hele lijf opent zich multidimensionaal waardoor je Bron-wezen op steeds meer vlakken voelbaar wordt en expressie krijgt. Een ongekende joy en extase stroomt door je heen. Je spreekt en handelt als aardehoeder voor het evolutieplan van Gaia en de melkweg. Je innerlijk kind, mannelijkheid en vrouwelijkheid verenigen zich waardoor je steeds gemakkelijker in overgave leeft. Je hoeft niets meer te beschermen, de muurtjes breken af, je hoeft je niet meer anders voor te doen. Want jij bent echt en staat vol in het leven. Je claimt je geboorterecht en loopt je pad. Zonder dat je altijd zult weten waartoe het leidt of wat de bedoeling is. Je vertrouwt en geniet volop van het leven.
Je lijf resoneert vanuit een diepe aarding met steeds hogere en zuivere trillingen. Je relaties, werk, en omgeving beweegt met je mee in een prachtige kosmische dans.

 
Aarding hartchakra

Je hartchakra vindt aarding en krijgt ruggesteun. Je hart zingt het uit van Joy en vreugde. Je bruist en voelt de urgentie om dat te doen wat jouw het meest gelukkig maakt. Zaken die lager van trilling zijn en jou niet langer dienen wijs je de deur. Je verlies je niet in idealen en naïviteit. Je hart en en hele wezen zingt het hoogste lied in volledige harmonie met de natuur, moeder aarde en jouw hoogste bedoeling.

 
God/Godin

Overvloed trek je aan. Elke plek waar jij je settelt maak je vruchtbaar en een plek van potentie. De leylijnen, krachtplekken en het nieuwetijdsgrid in moeder aarde reageert op jouw aanwezigheid. Er vindt een wisselwerking en wederzijdse bekrachtiging plaats. Je loopt op aarde als de God/Godin. Je eigent je niets toe, niets is van jou maar je bent o zo verbonden en voelt zoveel liefde. Er ontstaat steeds meer mededogen op al je bestaanslagen.

 

Bestellen

 

Terug naar het overzicht Bron-elixers